Kyllingespyd med chili/soyadressing

mandag den 26. oktober 2009

Kyllingespyd med chili/soyadressing

- Stærke kyllingespyd til tapas eller som hovedret til den thailandsk inspirerede middag.

Ingredienser:

10 Kyllinginderlår
1 del Soya
2 dele sødchili
tsk sesam olie
sesamfrø
10 træspyd
1 bnd forårsløg

Fremgangsmåde:

Bland soyaen med sødchili sesamolie og sesamfrø. Pas på med sesamolien da den har en meget kraftig smag. 


Når marinaden er blandet godt rundt skal den hældes over kyllingen. Lad den stå og trække en halv times tid.

Tænd ovnen på 180 grader og steg kyllingen i cirka 20 minutter til den er færdig.

Stik træspydet igennem kyllingen og pynt evt. af med forårsløg i ringe.

Retten kan spises både varm og kold.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
 
 

Faste læsere