Blomkålssuppe med chili
- En lækker efterårssuppe med masser af varme og næring.
Ingredienser:
400-500 g blomkål (et lille blomkålshoved)
1 skalotteløg,
2 fed hvidløg,
1/2 rød chili uden kerner,
1 tsk. grøntsagsbouillon,
1/2 l vand
Fremgangsmåde:
Skalotteløg og hvidløg hakkes og svitses i olivenolie i en tykbundet gryde.
Blomkål skæres i buketter, anvend også stilken, der skæres i tern.
Chili fintskæres, og alle ingredienser svitses nu sammen.
Tilsæt saft af 1/2 citron samt bouillon og vand, lad det hele koge op i 15 minutter, hvorefter det blendes i 3 minutter, i en blender. Ved servering pyntes med røde chiliringe på toppen og brøndkarse.
2 kommentarer:
Hvor meget vand skal der tilsættes??
½ liter vand står der :-)
Send en kommentar