Blomkålssuppe med chili

torsdag den 8. oktober 2009

Blomkålssuppe med chili

- En lækker efterårssuppe med masser af varme og næring.

Ingredienser:

400-500 g blomkål (et lille blomkålshoved)
1 skalotteløg,
2 fed hvidløg,
1/2 rød chili uden kerner,
1 tsk. grøntsags­bouillon,
1/2 l vand

Fremgangsmåde:

Skalotteløg og hvidløg hakkes og svit­ses i olivenolie i en tykbundet gryde.

Blomkål skæres i buketter, anvend også stilken, der skæres i tern.

Chili fintskæres, og alle ingredienser svitses nu sammen.

Tilsæt saft af 1/2 citron samt bouillon og vand, lad det hele koge op i 15 minutter, hvorefter det blendes i 3 minutter, i en blender. Ved servering pyntes med røde chili­ringe på toppen og brøndkarse.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor meget vand skal der tilsættes??

Unknown sagde ...

½ liter vand står der :-)

Send en kommentar

 
 
 

Faste læsere