Gulerodssuppe med rød karry

tirsdag den 6. oktober 2009

Gulerodssuppe med rød karry

- Super suppe til den kolde tid. Den røde karry varmer hele kroppen op og samtidig giver suppen lidt asiatisk kant.






Indgredienser:

1 kg gulerødder skåret i grove stykker
2 ds kokosmælk
4 dl vand
2 store rødløg skåret i både
1 tsk rød karrypaste
Grønsagsfond
Salt
Chilipulver

Fremgangsmåde:

Svits den røde karry i bunden af gryden sammen med rødløgene.

Tilsæt gulerødder, grønsagsfonden, kokosmælken og vandet.

Lad indholdet koge i 20 minutter, hvorefter det skal blændes med en stavblænder til suppen bliver jævn. Suppen skal koge yderligere 10 minutter, hvorefter den skal smages til med salat og chili.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
 
 

Faste læsere