Mexicansk suppe

lørdag den 9. januar 2010

Let og hurtig at lave, og varmer fantastisk om vinteren.








Ingredienser:

  • 150 g bacon i strimler
  • 5-6 forårsløg
  • 3 store kartofler
  • 3 gulerødder
  • 2 tsk. chili
  • 1 dåse hakkede, flåede tomater
  • 7 dl grønsagsbouillon
  • 250 g frosne majskerner
  • 250 g kidney beans
  • 2 dl fløde
  • Salt og peber

  • Tilbehør: Groft brød

Fremgangsmåde:

Steg bacon sprød ved svag varme, og læg til side. Snit løgene fint, og skær kartofler og gulerødder i tern. Svits det hele i baconfedtet, og krydr med chili, salt og peber. Tilsæt tomat samt bouillon, og lad suppen koge for svag varme under låg i 15 min. Kom de optøede majs og kidney beans ved, og lad koge endnu 5 min. Tilsæt fløde, varm op, og smag til. Servér suppen rygende varm, gerne med et drys bacon på toppen.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
 
 

Faste læsere