Let og hurtig at lave, og varmer fantastisk om vinteren.
Ingredienser:
- 150 g bacon i strimler
- 5-6 forårsløg
- 3 store kartofler
- 3 gulerødder
- 2 tsk. chili
- 1 dåse hakkede, flåede tomater
- 7 dl grønsagsbouillon
- 250 g frosne majskerner
- 250 g kidney beans
- 2 dl fløde
- Salt og peber
- Tilbehør: Groft brød
Steg bacon sprød ved svag varme, og læg til side. Snit løgene fint, og skær kartofler og gulerødder i tern. Svits det hele i baconfedtet, og krydr med chili, salt og peber. Tilsæt tomat samt bouillon, og lad suppen koge for svag varme under låg i 15 min. Kom de optøede majs og kidney beans ved, og lad koge endnu 5 min. Tilsæt fløde, varm op, og smag til. Servér suppen rygende varm, gerne med et drys bacon på toppen.
0 kommentarer:
Send en kommentar