Broccolisuppe med chili

tirsdag den 13. oktober 2009

Broccolisuppe med chili

- Lækker billig suppe med masser af smag og næring. Giver varme i de kolde blæsende efterårsdage og styrker kroppens immunforsvar.




Ingredienser:

1 liter hønseboullion
3 broccolistokke
Lidt fint snittet porre
50 gram smør eller olie
2 dl piskefløde
1 bæger Creme fraise
1 chili efter behov
Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde:

Snit broccolien (også stokken) fint og sauter den sammen med poregrønt i smørret i 2-3 min.
Kom boullionen og chili ved og lad det koge svagt under låg i ca. 15 min.
Blend suppen (fyld ikke blender glasset for meget)
Kom den blendede suppe tilbage i gryden og tilsæt fløden. Tilsæt evt lidt salt (Husk Boullionen er salt).

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
 
 

Faste læsere