Bagt broccoli med hasselnødder, parmesan og rødløg

torsdag den 22. oktober 2009

Bagt broccoli med hasselnødder, parmesan og rødløg

- Broccolien bliver utrolig smagfuld og får en lækker konsistens når den bages i ovnen. Salaten er hurtig og let at lave.


Ingredienser:

500 gram broccoli i små buketter
50 gram hakket ristede hasselnødder
50 gram revet parmesan
100 gram stegt bacon
1 rødløg i fine tern
Oliven olie

Fremgangsmåde:

Broccolien blandes med en god oliven olie, salt og peber i et ildfast fad. De skal bages ved 170 grader i cirka 12 minutter. Tjek løbende, de er færdig når blomsterne har fået en brun farve i spidserne.

Når broccolien har kølet lidt af er den klar til at blive blandet med resten af ingredienserne.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
 
 

Faste læsere